Og dette er mitt livsverk, for å si det sånn. Selve boken har det tatt 12 måneder å skrive. Men jeg pleier å si at det tok 12 år å ̈skrive den, for her har jeg faktisk skrevet om ting som jeg har lært gjennom en vel 12-år lang proffkarriere når det gjelder fisking.

Jeg sier proffkarriere fordi jeg driver med fisking på heltid. Ikke det at jeg står og fisker døgnet rundt, og lever av ̈selge fisken, altså, nei, jeg driver med undervisning, ekskursjoner og kommer med råd og tips.

Jeg er på en måte en slags fiskelærer.

Og all den informasjon som jeg har tilegnet meg opp gjennom årene vil du finne mellom disse to permene her i den nye boken min. Selve boken er hardcover, med matt glans på forsiden.

Den består av vanvittige 528 sider, og hver eneste side er på 130 grams papir, og det finnes selvsagt en rekke fargefotografier, samt flotte illustrasjoner, kart og info-bokser der du kan visuelt sett se det jeg snakker om.

Boken er delt inn i 12 hovedkapitler.

Og ett av de kapitlene som mange setter utrolig stor pris på er jo nettopp sistekapitlet der jeg guider deg gjennom hele landet, og tar for meg de aller beste fiskestedene i Norge enten det nå er fluefiske, havfiske, eller hva det nå enn er du er interessert i.

528 sider
på 130 grams papir
12 hovedkapitler

Dette kapittelet tror jeg du vil like, for alle finner noe de er glad i enten det er fisking på vidda, fisking i de store skogene eller vill kystfisking og også til og med havfisking.

 
Boken er til salgs i bokhandlere, eller direkte her fra nettsidene mine. Og om du deltar på et av helgekursene mine får du en bok gratis, så
det lønner seg selvsagt ekstra. Rent konkret kommer jeg inn på en masse detaljer i denne boken. Alt fra type agn, enten det nå er levende agn, flue eller hva det skulle være.
 
Om du er flueinteressert vil du finne en detaljert guide til hvordan du selv kan sy sammen fem av de aller beste fluene du noengang vil finne. Når det gjelder stang er det selvsagt masse å hente av informasjon. Her går det selvsagt mye i ren og skjør ranking, og jeg tar for meg de ti største og beste produsentene.
 
Alt i alt er “Norsk fiskeguide - en guide til fisking i Norge” rett og slett det som bare kan beskrives som en eneste stor fiskebibel, for her finner du det meste. Doken fikk terningkast seks i VG, og meget god omtale i en rekke andre tidskrift. Dersom du liker fisking i Norge, vil du elske denne boken. Løp og kjøp, eller bestill direkte herfra.
fish