Som du sikkert har forstått enten her på sidene eller i media generelt, så har jeg altså noen utrolig spennende medlemssider på Internett som alle kan bli med på.

Dette er som en eneste stor bok, bare med den forskjellen at den blir oppdatert hele tiden!
Dersom du ønsker å sjekke sidene ut gratis er det bare å bli med på et av kursene mine, så får du to måneder med gratis adgang.
 Når du så fornyer medlemskapet betaler du bare 99 kroner per måned. Dette er jo ikke mer en prisen for en kopp kaffe og et rundstykke på de fleste steder rundt om kring. På medlemssidene finner du altså et slags fiskeleksikon med massevis av informasjon, som:
 
● Norges beste fiskesteder
● Norges beste fiskestenger
● Hvordan lage agn?
● Komplett fluefiskeguide
● Komplett fiskefuide
● Viddefisking
● Isfisking
● De beste fisketurer
korea-fishing
Som du ser, her er det mye å hente. Det er som om å ha en hel serie med bøker. Og alt dette kan du enkelt finne enten ved desktop, laptop eller tablet og smarttelefon.
 
En annen, helt vanvittig stor fordel er at du som medlem ved mine websider også, automatisk, får innpass i fiskeguiden, et forum for og med fiskere i Norge. Her kan du snakke med tusenvis av andre fiskeinteresserte, og utveksle informasjon om så og si alt som er relatert til fisking.
 
En kjemperessurs! Per idag finnes over 5000 brukere, så bare tenk på de mulighetene. Fiskeforumet mitt har allerede over 12000 sider med informasjon, så her er det så og si ingen grenser.
 
Har du spørsmål du ønsker svar på?

Abonnere på nyheter

boat
Ja, da er det jo bare å sende dem inn til fiskeforumet, for en eller flere andre forumsbrukere er garantert ekspert på det du spør om. I tillegg kan du som medlem også sende innspørsmål til meg, og minst en gang i måneden har jeg også et webinar som foregår live.
 
Dersom du allerede nå er interessert i å logge deg på for å teste ut medlemskapet, skal du få gratis tre dagers medlemskap. Det er bare å ta kontakt. Etter tre dager betaler du kun 99 kroner i måneden for dette fiskeparadiset.