Hva er fisking i Norge?
Hemmelige triks.
Steder.
● Introduksjon: Hva er fisking i Norge? Og hva kan man forvente?
 
● Utstyr. Hva trenger man og hvorfor.
 
● Agn. Hva kan man velge i?
 
● Flue eller vanlig. Hva er det som passer med best?
 
● Steder. Hvor skal man reise for de beste fiskeopplevelsene.
 
● Hemmelige triks. 2 timer med de beste triksene jeg har.

Som du ser går vi inn på et veldig bredt grunnlag, men likevel så fokusert at enhver deltaker garantert vil få mye ut av dette her. Kursene mine går enten over en eller to dager. Det kan du velge selv.

 
Men sjekk datoene på kalenderen. Der finner du også ut alle praktiske detaljer som hvor kurset går for seg. Som du kanskje vet så får alle kursdeltakere med seg en gratis bok på kjøpet dersom du melder deg på, og deltar, på et av mine kurs.
 
I tillegg vil alle deltakere få et flott kursbevis med elegant trykk, som en kan henge på veggen eller hvor en måtte ønske det.
 
En annen ting som kanskje er minst like viktig er at du vil få et personlig passord slik at du kan logge deg på medlemskapssidene mine på Internett for to måneder, helt gratis. På disse sidene finner du massevis med oppdatert informasjon, og det er allerede flere tusen brukere her.
 
Dette vil si at mine medlemskaps-sider faktisk er det største online forum for fisk i Norge idag! Dersom du liker det du ser og ønsker å fortsette med å være medlem etter de to første månedene, så koster dette kun 99 kroner i måneden.
 
Jeg samarbeider med en rekke spillselskaper, så her kan du også ta med deg ting som free spins samt en rekke bonus på de aller fleste spillautomater på norske kasinoer. Velkommen skal du være på et av mine kurs, jeg håper du ser at her er det bare fordeler å hente!
catch